Chevrolet DragRacing – 11 iunie 2011, sâmbătă, Aeroportul Internaţional Satu Mare

Partener principal: GRUP WEST

Accelerare

Concurs de accelerare de nivel internaţional: confruntarea celor 250 de piloţi în diferite categorii, din 5 ţări şi din România vor garanta publicului senzaţii nemaivăzute în acest domeniu. Concursul, deşi îl amintim în mod singular, este structurat astfel:

  • Singura etapă română în Campionatul Central-European de Accelerare (CEDC) în cadrul căruia cele mai rapide maşini din Slovacia, Ungaria, Moldavia, Croaţia şi România vor concura pentru puncte şi titlul CEDC
  • Etapă în Campionatul Naţional de Accelerare al României, sub egida As. Dragracing Events, în cadrul acestei etape se vor alinia la start cele mai rapide maşini din România, şi vor lupta pentru puncte în 12 categorii (Street şi Pro)
  • Cupa Satu Mare: competiţie „de casă” cu scopul de a oferi sătmărenilor posibilitatea de a concura „între ei”, în cadrul acestuia se va desemna cel mai rapid pilot din judeţ.

Derularea concursului: preînscierile încep din 1 iunie pe satumare@dragracing.ro şi se termină în 11 iulie, ora 12 pe Aeroport. Concurenţii, după o verificare riguroasă vor parcurge manşe de antrenament, manşe de calificare, iar după masa-seara se vor derula duelurile cele mai intense pentru titluri precum şi Superfinala CEDC.

În următoarele zile, cel târziu până in 1 iunie vom publica Regulamentul de concurs, grupele Street şi Pro, grupele pentru Cupa Satu Mare precum şi toate detaliile privind cel mai mare concurs de maşini din România!


Documente descărcabile: